Evenementen

{"tabBasic":{"type":"events","title":"Evenementen","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"157616"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Laatste nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Laatste nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"158119"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":true,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Project Herinrichting Molenstraat gemeente Zundert

Welkom op de projectwebsite van de Herinrichting van de Molenstraat te Zundert. Deze belangrijke ader die dwars door het karakteristieke centrum loopt wordt heringericht tot een straat waar meer ruimte is voor recreatie, toerisme en bedrijvigheid.

De Molenstraat wordt ingericht als een fietsstraat waar de auto te gast is. hij wordt breed opgezet om het overzicht en de veiligheid te bewaren. Daarnaast wordt de straat groen ingericht met verrijdbare boombakken. Hierdoor blijft de Molenstraat zeer toegankelijk voor de Zundertse evenementen.

De start van de uitvoering is gepland op 17 september 2018 (na het Kindercorso). In de voorbereidende fase voor start van de uitvoering plaatsen wij op de website meer informatie over de planning en de werkzaamheden. U leest meer over de voortgang van het project op de nieuwspagina, u ziet op de evenementenpagina wanneer er evenementen gepland zijn, wanneer wij aan het werk zijn en wat wij dan doen vindt u op de pagina ‘geplande werkzaamheden' en op de contactpagina kunt u een melding/ opmerking achterlaten voor het projectteam. Daarnaast vindt u nog een pagina met sfeerimpressies van de nieuwe inrichting en een pagina waarop wij, Krinkels, onszelf voorstellen.

Cookie-instellingen