Werkzaamheden in het nieuwe jaar

Eva Slier December 20, 2019 110 keer bekeken 0 comments

Zoals u misschien gezien heeft is fase 12A afgerond en gereed voor het kerstreces. Tijdens de feestdagen en de jaarwisseling zal Krinkels even uit het straatbeeld verdwijnen.

Maandag 13 januari starten wij de werkzaamheden weer op met fase 11A (zie bijgevoegde kaart). Deze fase loopt van de hoek Bredaseweg x Markt tot de inrit naast LunchInn. Dit houdt in dat gedurende fase 11A de inrit bruikbaar blijft. Fase 11A zal, onder voorbehoud, 4 februari worden afgerond.

Twee weken na de start van fase 11A starten we ook met fase 7B. De inrit van het parkeerterrein naast Proeftijd / tegenover de Dirk is dan afgesloten. Gedurende deze tweeëneenhalve week is het parkeerterrein niet beschikbaar. We verwijzen u naar het parkeerterrein achter de Dirk, het Nassauplein en de parkeerplaatsen voor de Rabobank.

Na fase 11A starten we met 12B, hierover informeren we u op een later moment.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd, bij vragen en/of opmerkingen kunt u ons bereiken via mail (molenstraatzundert@krinkels.nl), via telefoon (06-51893383) of in ons informatiecentrum (Molenstraat 36, Zundert. Hierbij de kanttekening dat wij tot en met 13 januari gesloten zijn).

0  Comments

Cookie settings