Afrondingsfase

Eva Slier June 05, 2020 68 keer bekeken 0 comments

Beste bewoner en/of ondernemer, Momenteel zitten we in de afrondingsfase van het project Herinrichting Molenstraat Zundert. Het informatiecentrum en het telefoonnummer zijn ondertussen gesloten, wij blijven uiteraard via mail nog enkele weken bereikbaar voor eventuele vragen over onze werkzaamheden.

We willen jullie allen bedanken voor de prettige samenwerking en het begrip dat jullie hebben gehad voor onze werkzaamheden. Het is niet altijd even makkelijk geweest voor iedereen, maar we hebben geprobeerd onze planning en werkzaamheden zoveel mogelijk af te stemmen op de omgeving als mogelijk was. Het is misschien niet altijd gelukt iedereen 100% tevreden te houden gedurende het project maar we hopen dat iedereen er prettig op terug kan kijken. En vooral, tevreden is met het eindresultaat.

Wij vonden dit een prachtproject om te mogen uit voeren. We hebben ons dan ook altijd voor de volle 100% ingezet! Om dit project goed af te kunnen sluiten en te leren van dit traject willen wij graag een laatste enquête op jou loslaten. Met jouw antwoorden kunnen wij onszelf namelijk verbeteren voor volgende gelijkwaardige projecten. Zou jij de enquête vóór 12 juni in willen vullen? Daar zijn wij heel erg mee geholpen!

Vul de enquête in: https://surveys.enalyzer.com?pid=n2b2fec7  

Alvast hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en nogmaals hartelijk dank voor de prettige samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Projectteam Zundert

molenstraatzundert@krinkels.nl

 

0  Comments

Cookie settings